Howtoplay speelgoedboxen: elke werkdag vóór 15:00 besteld, morgen in huis

onze waarden

Ontwikkelingsgericht spelen bereikbaar maken

Wij hebben een passie voor het stimuleren van de ontwikkeling van kinderen. Daarom maken we doordacht ontworpen speelgoed, speelruimtes en meubilair. Dit zijn de bouwstenen voor het creëren van ruimtes die nieuwsgierigheid, ontwikkeling en groei stimuleren tijdens de meest vormende jaren. Het is onze missie om de verrijkende ervaring van ontwikkelingsgericht spelen toegankelijk en betaalbaar te maken. We betrekken ouders hierbij door nieuwe inzichten te bieden. Zo worden kinderen op de meest optimale manier ondersteund. We willen bijdragen aan dit fundamentele aspect van de kindertijd in gezinnen over de hele wereld.

Verrijkend spelen voor elk kind

Het is onze missie om een breed assortiment aan deskundig ontworpen, functioneel speelgoed en meubilair te bieden. Materialen die de ontwikkeling van kinderen stimuleren tegen een vriendelijke prijs, zodat deze bereikbaar zijn voor zoveel mogelijk gezinnen. Dit betekent dat we producten maken die mooi, duurzaam, deskundig ontworpen, van hoge kwaliteit en ook betaalbaar zijn.

Bouwen aan de volgende generatie

De eerste vijf jaar van een mensenleven zijn cruciaal en het meest bepalend voor het welzijn en geluk van dat leven. Dit inzicht is onze drijfveer voor Howtoplay.  We willen bijdragen aan een positieve gezinssfeer, omdat dit het fundament is voor levenslang leren en geluk. Door onze initiatieven af te stemmen op de unieke behoeften en waarden van gezinnen, zetten wij ons in voor de groei en ontwikkeling van elk kind. Op deze manier ondersteunen we de volgende generatie, de toekomstige verrijkers van de wereld.

Verantwoorde materialen

We geloven in het gebruik van verantwoorde materialen. Bij elke speelgoedbox die we samenstellen, kiezen we voor FSC-gecertificeerd hout. Natuurlijke materialen bieden kinderen namelijk de kans om te verkennen en te leren over de natuurlijke wereld om hen heen. Speelgoed gemaakt van hout kan kinderen helpen de eigenschappen van het materiaal te begrijpen en de natuurlijke schoonheid ervan te waarderen. Door te kiezen voor duurzame materialen, leer je kinderen het belang van het beschermen van het milieu.Een community van betrokkenheid en kennis

We willen ouders in hun kracht zetten door ze nieuwe inzichten te bieden. Kennis brengt rust en meer begrip voor kinderen. Je kan namelijk pas écht inspelen op de behoeften van je kind wanneer jullie elkaar leren begrijpen. Met ons platform willen we ouders inspireren om anders naar hun kind te kijken. Dit doen we door informatie te bieden en bewustzijn te vergroten. Door naar ouders te luisteren maken we ontwikkelingsondersteuning toegankelijk. We brengen ouders bij elkaar en vormen zo een community van betrokkenheid en kennis.

Ontdek, Speel, Groei

Ontdek de Howtoplay speelgoedboxen

Selecteer een speelgoedbox afgestemd op de leeftijd en ontwikkelingsfase van je kind. Elke box is gevuld met deskundig geselecteerd speelgoed om leren en groei te bevorderen. We leveren aan huis; het enige wat je doet is uitpakken en met je kind op avontuur gaan in de wereld van spelend leren.

Start nu

Je kunt op elk moment een box overslaan of annuleren.