Algemene Voorwaarden van Howtoplay

Servicevoorwaarden van Howtoplay

De inhoud van deze website en de diensten die via deze website worden aangeboden, worden geleverd door Everge B.V., handelend onder de naam Howtoplay, gevestigd te Haparandaweg 67-B7, 1013 BD Amsterdam, KvK-nummer 88264661 ("Howtoplay", "wij", "ons" of "onze"). Deze algemene voorwaarden (deze "Servicevoorwaarden") regelen jouw ("je" of "jouw") toegang tot en gebruik van de howtoplay.eu website (de "Website") en alle diensten en producten die door Howtoplay via de Website worden aangeboden, inclusief onder andere onze abonnementen, producten en cadeaubonnen (gezamenlijk de "“Diensten"). Met betrekking tot specifieke abonnementen, producten en cadeaubonnen, kunnen er aanvullende voorwaarden en bepalingen van toepassing zijn ("Specifiek beleid"). Het Specifiek beleid zal naast deze Servicevoorwaarden van toepassing zijn en vervangt alle tegenstrijdige voorwaarden in deze Servicevoorwaarden.

 1. Acceptatie van de Voorwaarden 

1.1 Door onze Website te gebruiken, een account aan te maken, of door onze Diensten aan te schaffen of je in te schrijven, geef je aan dat je deze Servicevoorwaarden onvoorwaardelijk accepteert. Lees ze aandachtig door, aangezien ze mogelijk zijn veranderd sinds je laatste bezoek. 

1.2 Wij kunnen deze Servicevoorwaarden op elk moment aanpassen. Eventuele aanpassingen zullen op deze Website worden geplaatst. Als je de Website blijft gebruiken na aanpassingen, geef je aan dat je de aangepaste Servicevoorwaarden begrijpt en accepteert.

 1. Privacyverklaring 

2.1 Alle persoonlijke gegevens die via de Website worden verzameld, zijn onderworpen aan onze Privacyverklaring, die deel uitmaakt van deze Servicevoorwaarden.

 1. Geldigheid van de Voorwaarden 

3.1 Als een of meer bepalingen in deze Servicevoorwaarden nietig zijn of vernietigd zouden moeten worden, blijven de overige bepalingen van deze Servicevoorwaarden geldig en volledig van toepassing.

Deze Servicevoorwaarden zijn van toepassing op gebruikers van de Howtoplay Website, klanten en toekomstige klanten die zich bevinden binnen de Europese Unie of de Europese Economische Ruimte, het Verenigd Koninkrijk, of Zwitserland.

4. Account

4.1 Om aankopen te doen op onze website, kun je een account aanmaken ("Account"). Je kunt ook als gast afrekenen zonder een account aan te maken. Voor het aanmaken van een account dien je een geldig e-mailadres op te geven. Vervolgens hebben wij de volgende gegevens van je nodig om onze diensten aan jou te kunnen leveren:

 • Een verzendadres binnen het gebied waar wij onze diensten leveren, waaronder de landen van de Europese Unie waar wij volgens onze website leveren, het Verenigd Koninkrijk en Zwitserland (tenzij je een account aanmaakt voor het aankopen van een cadeaukaart).
 • Een geldig creditcardnummer ("Creditcard") en/of andere betaalgegevens of betalingsmethoden die je mag gebruiken (gezamenlijk "Accountinformatie").

4.2 Als geregistreerde gebruiker accepteer je en ga je ermee akkoord dat we deze informatie kunnen gebruiken om met je te communiceren over de diensten. We kunnen je ook speciale aanbiedingen en commerciële e-mailberichten sturen, waarvoor je je kunt afmelden door op de afmeldlink in de e-mail te klikken.

4.3 Je kunt je accountgegevens te allen tijde bijwerken. Let op: wij behouden ons het recht voor om je nieuwe accountgegevens te gebruiken voor de verwerking van toekomstige aankopen van onze producten, inclusief een lopend abonnement dat is besteld met gebruik van andere accountgegevens.

4.4 Je bent zelf verantwoordelijk voor het beschermen van jouw account tegen ongeautoriseerd gebruik en je bent verantwoordelijk voor alle activiteiten die plaatsvinden op jouw account (inclusief, maar niet beperkt tot, betalingen). Je stemt ermee in om ons onmiddellijk op de hoogte te stellen als je denkt dat jouw gebruikersnaam of wachtwoord zonder jouw toestemming wordt of is gebruikt, zodat wij gepaste actie kunnen ondernemen. Wij zijn niet verantwoordelijk voor verlies of schade veroorzaakt doordat jij jouw gebruikersnaam en wachtwoord niet (voldoende) hebt beschermd.

5. Verkoopvoorwaarden

5.1 Producten kopen: Door op "Bestelling bevestigen" te klikken, plaats je een bestelling voor de producten die je hebt geselecteerd. Zodra je je bestelling hebt geplaatst, sturen wij je direct een orderbevestiging per e-mail. Een overeenkomst komt tot stand wanneer je deze orderbevestiging van ons ontvangt. Wij zijn bij uitzondering niet verplicht je bestelling te bezorgen in geval van onnauwkeurigheden, fouten, onbeschikbaarheid van het product of om enige andere gelijksoortige reden.

5.2 Productomschrijvingen: We doen ons best om de website zo compleet, nauwkeurig en nuttig mogelijk te maken. Toch kan het voorkomen dat informatie onjuist, onvolledig of onnauwkeurig is door technische of andere fouten. Wij behouden ons het recht voor om dergelijke fouten te corrigeren of productinformatie op elk moment en zonder voorafgaande kennisgeving aan te passen.

5.3 Beschikbaarheid en prijzen: De prijzen en beschikbaarheid van producten kunnen op elk moment worden gewijzigd. De prijzen zijn vermeld in euro's (EUR) of Britse ponden (GBP). Eventuele verzend- en administratiekosten worden tijdens het bestelproces weergegeven voordat je jouw definitieve bestelling plaatst. Totdat de prijs voor het product volledig is betaald, blijven de producten ons eigendom.

5.4 Belastingen en andere heffingen: Alle toepasselijke belastingen of heffingen in verband met jouw aankoop zullen worden toegevoegd aan je bestelling. De prijs inclusief deze kosten wordt weergegeven tijdens het bestelproces voordat je jouw definitieve bestelling plaatst.

6. Betaling

6.1 Je machtigt ons (en elke betalingsverwerker) om het verschuldigde bedrag via de door jou gekozen betalingsmethode in rekening te brengen voor alle aankopen die je doet, inclusief doorlopend voor abonnementen. Wij aanvaarden de volgende betalingsvormen, zoals vermeld op onze website:

 • Creditcard (Visa/Mastercard/American Express/Maestro)
 • iDeal
 • Bancontact
 • SOFORT
 • Klarna
 • eps-Überweisung
 • Apple Pay
 • Shopify Pay
 • PayPal

6.2 Voor creditcardbetalingen belasten we de creditcard zodra je bestelling is verwerkt. De bank die de creditcard uitgeeft, bepaalt wanneer het geld moet worden vrijgegeven in geval van annulering of terugbetaling van een bestelling.

6.3 De voltooiing van een betalingstransactie is afhankelijk van het verstrekken door jou van volledige persoonlijke, rekening-, transactie- en andere benodigde informatie, autorisatie van de betaling door je creditcard- of debetkaartmaatschappij, en acceptatie van je betaling.

7. Bestellingen en Levering

7.1 Wij hebben het recht om bestellingen van producten te weigeren, te annuleren of de hoeveelheden ervan te beperken. We zijn niet aansprakelijk als een product niet beschikbaar is of als de verzending vertraging oploopt.

7.2 De door ons opgegeven leveringstermijnen zijn richttermijnen en gelden niet als fatale termijnen. Overschrijding van deze termijnen verplicht ons niet tot enige schadevergoeding, maar geeft je het recht de overeenkomst te ontbinden.

8. Beschadigde of Onvolledige Verzending

8.1 Als je een beschadigde of onvolledige zending van producten ontvangt, neem dan binnen een redelijke termijn contact met ons op. Vermeld in je bericht je naam, ordernummer en omschrijving van het gebrek en/of de beschadiging.

8.2 Je hebt het recht om aan jou geleverde producten te retourneren indien deze gebrekkig en/of beschadigd zijn of anderszins niet in overeenstemming zijn met je bestelling bij ontvangst.

9. Retourzendingen

9.1 Als je om welke reden dan ook niet tevreden bent met je product dat je via onze website hebt gekocht, dan heb je het recht om de aankoop van het product te herroepen gedurende een bedenktijd van 30 dagen, waarna je het product aan ons moet retourneren binnen 30 dagen vanaf de datum waarop je ons vertelt dat je dit herroepingsrecht uitoefent.

9.2 Tijdens de bedenktijd dien je zorgvuldig om te gaan met het product en de verpakking. Je mag het product uitpakken of gebruiken uitsluitend voor zover dat nodig is om de aard, kenmerken en werking van het product te bepalen.

9.3 Alle geretourneerde product(en) moeten naar ons verzonden worden op het volgende adres: [Jouw Bedrijfsadres], met inachtneming van de voorwaarden voor retourzendingen zoals vermeld op onze website.

10. Herroepingsrecht

10.1 Bij gebruik van je herroepingsrecht of het retourneren van een product, vergoeden we alle betalingen die we van je hebben ontvangen, inclusief exclusief de bezorgkosten en (met uitzondering van extra kosten door een ander type levering dan de door ons aangeboden goedkoopste standaardlevering). We voeren de terugbetaling uit binnen 30 dagen na ontvangst van de retourzending in ons magazijn, met dezelfde betaalmethode als je oorspronkelijke transactie, tenzij anders overeengekomen.

11. Alleen voor Persoonlijk Gebruik

11.1 Producten zijn enkel bedoeld voor persoonlijk gebruik. Het is niet toegestaan om onze producten in bulk, voor groothandels- of commerciële doeleinden te kopen, verkopen, doorverkopen, of op enige andere wijze te gebruiken. We kunnen het aantal producten dat beschikbaar is voor verkoop beperken en orders annuleren of aanpassen die in strijd zijn met deze voorwaarden.

12. Internationale Verkoop

12.1 Onze producten worden uitsluitend verkocht binnen de Europese Unie, het Verenigd Koninkrijk, Zwitserland, en in de Verenigde Staten en Canada via een dochteronderneming. Bestellingen van buiten deze gebieden kunnen geweigerd of geannuleerd worden.

13. Aanbevelingsprogramma

13.1 We moedigen het aanbevelen van onze producten aan vrienden en familie aan en bieden soms bonussen voor nieuwe klantenintroducties. Aanbevelingsbonussen zijn onderhevig aan specifieke voorwaarden en kunnen niet worden gebruikt voor zelfpromotie of binnen hetzelfde huishouden.

14. Promotieprogramma

14.1 We bieden periodiek promotieprogramma's aan waarbij deelnemers kans maken op gratis of afgeprijsde producten. Deelname is onderhevig aan specifieke regels en voorwaarden.

15. Feedback

15.1 Alle feedback die je ons geeft, wordt onze eigendom zonder compensatie. We kunnen je feedback gebruiken voor elke commerciële of niet-commerciële doeleinden.

16. Inhoud van de Website en Diensten

16.1 Gebruikers krijgen een persoonlijk recht op toegang tot en gebruik van de inhoud van onze website en diensten. Deze inhoud mag alleen voor persoonlijke, niet-commerciële doeleinden worden gebruikt en mag niet worden gewijzigd of voor andere doeleinden worden gereproduceerd.

17. Verantwoord Gebruik en Gedrag

17.1 Door onze website te gebruiken, ga je akkoord met verantwoord gebruik in overeenstemming met deze Servicevoorwaarden en toepasselijke wetgeving. Je bent zelf verantwoordelijk voor de beveiliging van je account en alle activiteiten die daarmee verband houden.

18. Annulering van het Abonnement

18.1 Je kunt de automatische verlenging van je abonnement annuleren via de accountpagina op onze website. Annulering moet ten minste 3 werkdagen voor je volgende zending plaatsvinden om te voorkomen dat je abonnement automatisch wordt verlengd voor de volgende periode.

18.2 Als je je abonnement niet ten minste 3 dagen voor je volgende zending annuleert, wordt je abonnement automatisch verlengd onder dezelfde voorwaarden.

18.3 Je kunt je abonnement op elk moment annuleren door je accountinstellingen bij te werken of door contact met ons op te nemen via onze klantenservice. Eventuele wijzigingen in de prijs van het abonnement worden je tijdig medegedeeld.

19. Verboden Gedrag

19.1 Je stemt ermee in je te houden aan alle toepasselijke wetten en regelgevingen en geen activiteiten uit te voeren die: a) onwettig, schadelijk, of in strijd met de intellectuele eigendomsrechten van anderen zijn; b) de integriteit of de werking van onze website ondermijnen; c) toegang proberen te verkrijgen tot niet-toegestane gebieden van onze website of de accounts van anderen.

20. Overmacht

20.1 Wij zijn niet aansprakelijk voor het niet nakomen van onze verplichtingen in geval van overmacht, zoals stakingen, pandemieën, en andere onvoorziene omstandigheden die buiten onze controle vallen.

21. Vrijwaring

21.1 Door gebruik te maken van onze website, diensten of producten, ga je akkoord om ons te vrijwaren van claims die voortvloeien uit je gebruik van onze website, schending van deze voorwaarden, of schending van rechten van derden.

22. Nauwkeurigheid van Gebruikersinformatie

22.1 Bij het registreren voor of het gebruiken van onze diensten stem je ermee in nauwkeurige en actuele informatie te verstrekken.

23. Minderjarigen

23.1 Onze diensten zijn bedoeld voor gebruikers van 18 jaar en ouder. Gebruikers jonger dan 18 jaar dienen onder toezicht van een volwassene te opereren. We verzamelen geen informatie van personen onder de 13 jaar zonder toestemming.

24. Disclaimer voor Garantie

24.1 Je erkent dat je zelf verantwoordelijk bent voor het beoordelen of onze producten geschikt zijn voor jouw kinderen. Wij bieden geen garanties over de inhoud van de producten of dat deze voldoen aan specifieke waarden of normen.

24.2 Alle diensten en producten worden aangeboden op een "zoals het is" en "zoals beschikbaar" basis, zonder enige vorm van garantie, tenzij expliciet anders aangegeven.

25. Beperking van de Aansprakelijkheid

25.1 Onze aansprakelijkheid voor directe, indirecte, incidentele, speciale of gevolgschade, veroorzaakt door het gebruik of de onmogelijkheid van gebruik van onze website, producten of diensten, is beperkt tot de mate die wettelijk is toegestaan.

26. Uitsluitingen

26.1 Afhankelijk van je locatie kunnen sommige uitsluitingen of beperkingen in deze voorwaarden niet op jou van toepassing zijn.

27. Geen Impliciete Goedkeuringen

27.1 Verwijzingen naar of links naar derde partijen op onze website impliceren geen goedkeuring van die partijen of hun producten en diensten.

28. Geschiktheid en Beschikbaarheid

28.1 Wij garanderen niet dat onze diensten en producten beschikbaar of geschikt zijn buiten de Europese Unie, het Verenigd Koninkrijk en Zwitserland.

29. Beëindiging

29.1 Wij behouden ons het recht voor om jouw toegang tot onze website of diensten te beëindigen op elk moment en om welke reden dan ook.

30. Handhaving

30.1 Deze voorwaarden worden beheerst door Nederlands recht en eventuele geschillen worden beslecht bij de Netherlands Commercial Court, tenzij anders bepaald door de wet.

31. Intellectueel Eigendom, Copyrights en Handelsmerken

31.1 Alle intellectuele eigendomsrechten gerelateerd aan onze website, producten en diensten zijn eigendom van ons.

32. Volledige Overeenkomst

32.1 Deze Servicevoorwaarden vormen de volledige overeenkomst tussen jou en ons met betrekking tot de toegang tot en het gebruik van onze website en diensten.

33. Overig

33.1 Elke communicatie met betrekking tot deze voorwaarden zal elektronisch geschieden. Secties die hun geldigheid behouden na beëindiging van deze voorwaarden, blijven van kracht.

Contact

Voor vragen of opmerkingen over deze Servicevoorwaarden kun je contact met ons opnemen via:

 • Naam Bedrijf: Howtoplay  (Everge B.V.) 
 • Adres: Haparandaweg 67-, B7, 1013 BD Amsterdam
 • E-mail: [email protected]

Ontdek, Speel, Groei

Ontdek de Howtoplay speelgoedboxen

Selecteer een speelgoedbox afgestemd op de leeftijd en ontwikkelingsfase van je kind. Elke box is gevuld met deskundig geselecteerd speelgoed om leren en groei te bevorderen. We leveren aan huis; het enige wat je doet is uitpakken en met je kind op avontuur gaan in de wereld van spelend leren.

Start nu

Je kunt op elk moment een box overslaan of annuleren.