Howtoplay speelgoedboxen: elke werkdag vóór 15:00 besteld, morgen in huis

Van A naar B

Bezorging

Als je je speelgoedbox op een werkdag voor 15.00 besteld wordt deze de volgende dag bezorgd. Bij Howtoplay houden we de prijzen zo laag mogelijk. Dit betekent dat er geen verkapte bezorgkosten worden doorberekend in de prijzen van onze producten. Zo betaal je enkel voor wat je gebruikt. Onze producten zijn efficiënt verpakt, wat ruimte en transportkosten bespaart. Zo geven wij de besparingen aan jou door.

Onze prijzen

Pakketbezorging in Nederland & Belgie

Zodra jouw bestelling is overgedragen aan de koeriersdienst (DHL of DPD), ontvang je een e-mail met een track & trace. Volg jouw bestelling via de track & trace code en ervaar de gemakkelijke levering van Howtoplay. De bezorgkosten per box:

gewicht

NL

BE

1 box

€5.99

€6.99

Gebruik van gerecycled materiaal

Bij Howtoplay wordt elk item verpakt in dozen van gerecycled materiaal. Deze keuze is bewust gemaakt omdat deze dozen zijn vervaardigd uit gerecyclede materialen en volledig recyclebaar zijn. Door te kiezen voor gerecyclede verpakkingen minimaliseren we onze impact op het milieu en ondersteunen we onze missie om een betere toekomst te creëren voor onze kinderen en de planeet.

Wanneer je een bestelling plaatst bij Howtoplay, kun je het volgende verwachten:

Pakketlevering: Voor de speelgoedboxen maken we gebruik van een pakketbezorgservice. We werken samen met betrouwbare koeriersdiensten om je een betrouwbare en kosteneffectieve levering te bieden.

Efficiënte levering: We streven ernaar ons leveringsproces zo milieuvriendelijk mogelijk te maken. Onze ruimtebesparende verpakkingen verminderen niet alleen de kosten, maar ook onze koolstofvoetafdruk, waardoor we meer leveringen in één transport kunnen uitvoeren.

Levenslang leren

We weten wat een cruciale rol de speeltijd speelt in de groei van kinderen en streven ernaar producten te creëren die dit essentiële aspect van de ontwikkeling verrijken. Onze speelgoedboxen zijn ontwikkeld en samengesteld met experts, om ervoor te zorgen dat ze niet alleen entertainen, maar ook bijdragen aan de cognitieve, motorische en sociale vaardigheden die de basis vormen van een levenslange leerervaring.

Ontdek, Speel, Groei

Ontdek de Howtoplay speelgoedboxen

Selecteer een speelgoedbox afgestemd op de leeftijd en ontwikkelingsfase van je kind. Elke box is gevuld met deskundig geselecteerd speelgoed om leren en groei te bevorderen. We leveren aan huis; het enige wat je doet is uitpakken en met je kind op avontuur gaan in de wereld van spelend leren.

Start nu

Je kunt op elk moment een box overslaan of annuleren.